Διεθνές Open Star Event Παναθηναϊκός AO – TYR  

ΕΝΟΤΗΤΑ SΕ (Παράρτημα#SE)

Τα Ατομικά  αγωνίσματα του Star Event θα διεξαχθούν στις 3 Δεκεμβρίου 2022, κατά τη διάρκεια της ΕΝΟΤΗΤΑΣ Α, ενώ κατά τη διάρκεια της  ΕΝΟΤΗΤΑΣ Α στις 4 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν δύο ομαδικά αγωνίσματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος έως  1 Νοεμβρίου 2022. Οριστικές δηλώσεις σύμφωνα με 1.16. Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ΜΟΝΟ τα αγωνίσματα που θα επιλέξουν οι μεγάλοι ξένοι και Έλληνες αστέρες της κολύμβησης  που θα αγωνιστούν. Αναμένεται να γίνουν από 8 έως 10 αγωνίσματα υπό τη μορφή τελικού 8άδας. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καταρτιστούν βάσει καλύτερων επιδόσεων από το AKROPOLIS MEETING 2022 (13-15/05/2022) και μετά. Συνεπώς μόλις ανακοινωθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ταυτόχρονα αρχίζει η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής από κολυμβητές /τριες, από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επίσης θα διεξαχθεί μία σειρά σε μορφή επίδειξης με επίσημη χρονομέτρηση, από διακεκριμένους/ες κολυμβητές/τριες παραολυμπιακών κατηγοριών.

Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες στις ΕΝΟΤΗΤΕΣ Α και Β δικαιούνται και προτρέπονται να παρακολουθήσουν το Star Event, καθώς και οι προπονητές/τριες τους και άλλοι παράγοντες των σωματείων.

Η είσοδος των θεατών θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει δυνατότητα να προσφέρουν ποσό της αρεσκείας τους, με νόμιμη διαδικασία απευθείας σε φιλανθρωπικό/α  σωματείο/α.

Θα γίνεται εκτενής παρουσίαση των τριών ταχύτερων (βάσει δηλώσεων) κολυμβητών/τριών κάθε αγωνίσματος.

Θα απονέμονται μετάλλια και βραβεία στους τρεις πρώτους νικητές και στις πρώτες νικήτριες. Αναμνηστικά μετάλλια θα απονεμηθούν και στους/στις υπόλοιπους/ες φιναλίστ. (4η -8η θέση).

Θα υπάρχει συνεχείς σχετική ενημέρωση.