Το προσεχές Σαββατοκύριακο 4-5 Δεκεμβρίου 2021 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν οι κολυμβητικοί αγώνες για αγωνιστικές κατηγορίες με την επωνυμία 5ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού Α.Ο. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 11-12 Δεκεμβρίου με τους αντίστοιχους αγώνες για τις προαγωνιστικές ηλικίες.

Για την Α φάση, 4-5/12/2021, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι τεράστιος. Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων που δε θα είναι καθόλου κουραστικός για τους/τις κολυμβητές/τριές και τις οικογένειές τους, το υπέροχο ανακαινισμένο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αλλά και μια κρυφή ανησυχία που ελλοχεύει στο πίσω μέρος του μυαλού μας, για το τι μπορεί να ακολουθήσει μετά την περίοδο των γιορτών, έκανε την συντριπτική πλειονότητα των κολυμβητών/τριων και των συλλόγων να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι αγώνες συνολικά αναμένεται να διαρκέσουν πολλές ώρες γι αυτό οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Τα αγωνίσματα των αγωνιστικών κατηγοριών θα αρχίζουν στις 8:30πμ και αναμένεται να τελειώνουν περίπου στις 10:00μμ. Γι’ αυτό το λόγο γίνεται κυριολεκτικά έκκληση να γίνουν έγκαιρα οι διαγραφές σε όποιες περιπτώσεις χρειάζονται, ώστε το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί να είναι αξιόπιστο και να τηρηθεί.

Στους αγώνες θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για αθλητές και εργαζόμενους.

Οι αθλητές/τριες καθώς και οι προπονητές/τριες αφού περάσουν τον καθιερωμένο έλεγχο εισόδου θα μπορούν να κάθονται μόνο στη μεγάλη (βόρεια) κερκίδα των αθλητών τηρώντας απόσταση ενός καθίσματος περιμετρικά και φορώντας πάντα υγειονομική μάσκα.

Για την προθέρμανσή τους θα χρησιμοποιούν την εξωτερική πισίνα P4 (μεσαία), μόνο κατά την ώρα που προβλέπεται από το πρόγραμμα των αγώνων. Η πρόσβαση θα είναι ελεγχόμενη.

Οι ενήλικοι θεατές θα μπορούν να εισέρχονται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης από covid19 και έως τον αριθμό που έχει καθοριστεί, ο οποίος υπερκαλύπτει τις ανάγκες μας, υπό την προϋπόθεση ότι οι θεατές θα μπαίνουν να βλέπουν το αγώνισμα του δικού τους παιδιού και θα εξέρχονται σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. (έλεγχος QR πιστοποιητικού, ταυτοποίηση, καταγραφή/υπογραφή σε λίστα εισόδου – εξόδου, παραλαβή-επιστροφή κάρτας). Η είσοδος των θεατών για κάθε αγώνισμα θα αρχίζει μία (1) ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να βιαστεί κανείς και καμία. Οι θεατές θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την υπερυψωμένη (νότια) κερκίδα.

Η υγειονομική μάσκα είναι υποχρεωτική.

Στα υγειονομικά μέτρα δε θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Είμαστε σε αναμονή για το τελικό πρόγραμμα και τις τελικές ρυθμίσεις.


Για το Swimming.GR – Γιάννης Μηλιδάκης

Αφήστε μια απάντηση