Κυριάκος Γιαννόπουλος – Πρόεδρος ΚΟΕΟ Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

Αγαπητοί συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020,

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ύστερα από τεράστια προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σας- προπονητές, αθλητές, ιατροί, φυσικοθεραπευτές αλλά και διοικητικό προσωπικό-ξεκινήσατε το ταξίδι σας με προορισμό το Τόκιο για τη συμμετοχή σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και μόνο η συμμετοχή σας σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη είναι επιτυχία. Αλλά ζητάμε και κάτι παραπάνω από εσάς. Να δώσετε τον καλύτερο αθλητικό εαυτό σας και κυρίως να ακολουθήσετε με ευλάβεια και σοβαρότητα τους κανόνες που όρισε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Θέλουμε επίσης, όπως αρμόζει στους Έλληνες, να σεβαστείτε τη φιλοξενία των Ιαπώνων, σκεπτόμενοι πάντα τα όσα ο λαός τους πέρασε το τελευταίο χρονικό διάστημα για να γίνουν πραγματικότητα οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αλλά και εκφράζοντας και όλη τη μεγάλη οικογένεια του υγρού στίβου της χώρας μας, σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Κυριάκος Γιαννόπουλος

Πηγή: ΔΤ ΚΟΕ