Η σημαντικότερη γιορτή Τριάθλου για παιδιά επιστρέφει ανανεωμένη μέσα από τη πλατφόρμα CGS CONNECTED!

Το CGS Kids Triathlon, η μεγαλύτερη, Virtual, αθλητική διοργάνωση τριάθλου για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών στη χώρα μας, επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά!

Από την Παρασκευή 18 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 23 Ιουνίου, όσα παιδιά επιθυμούν από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μπορούν να συμμετέχουν πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες με τρέξιμο, ποδήλατo ή κολύμπι, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότηα να “μοιραστούν” το στιγμιότυπο από τη διαδρομή τους στις σχετικές πλατφόρμες https://cgs.gr/kids-virtual-triathlon-upload/, social media.

Διαδικασία Εγγραφής στον Αγώνα

1. Συμπληρώσνωηλεκτρονικά την αίτηση στο https://cgs.gr/diloseis-symmetochis-kids-virtual-triathlon/ για να λάβετε το BIP number.

2. Αφού λάβω το BIP number, επιλέγω ένα από τα πακέτα δωρεάς στο www.supportmazi.gr/VCGS-KidsTriathlon που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας στον αγώνα. Στο πεδίο “Oνοματεπώνυμο” συμπληρώνω το BIP number.

Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να συνδράμω και εγώ ουσιαστικά τις προσπάθειές της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», επιλέγοντας ως συμμετοχή στον αγώνα όποιο από τα διαθεσιμα πακέτα δωρεάς (από 5 ευρώ) επιθυμώ, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής μου.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

3. Η εγγραφή στον αγώνα ολοκληρώνεται εφόσον έχει γίνει η πληρωμή της συμμετοχής μου στην πλατφόρμα:

https://www.supportmazi.gr/campaigns/5474-ydvncGn21v.html

Πληροφορίες: https://cgs.gr/vkidstriathlon/

Στόχος είναι η επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Ένωση “Μαζί για το Παιδί”