Από 12- έως 17 Ιουνίου στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας θα διεξαχθεί το «Big Event», που δεν είναι άλλο από τους αγώνες trials για την οριστικοποίηση της Ολυμπιακής Ομάδας της Αυστραλίας.

Οι ώρες των αγώνων είναι 10.00 (03:00) και 19.00 (12:00). Σε παρένθεση οι ώρες Ελλάδας. Οι τιμές των εισιτήριων έχουν  εύρος από 22.15 (AUD) το ατομικό, 12.60 (AUD) το παιδικό και 44.30 (AUD) για την οικογένεια 2+2 γονείς και παιδιά (ισοτιμία περίπου 1 AUD = 0,64 €). Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την αξία που έχουν οι αγώνες για το Αυστραλιανό κοινό, αφού όπως μπορούμε να  διαπιστώσουμε από την τηλεοπτική κάλυψη που θα προσφέρει, έναντι αμοιβής το Amazon Prime Vidéo, το κολυμβητήριο θα είναι κατάμεστο από κόσμο.

Να το αναφέρουμε κι αυτό, ότι για κάθε κούρσα το κόστος ανά αθλητή είναι 17.72€…

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τα όρια πρόκρισης που έχει θέσει η Αυστραλιανή Ομοσπονδία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι «Αστέρες των Καγκουρό» που περιμένουμε να πρωταγωνιστήσουν.

Mitchel Larkin

Grand Irvine

Matthew Wilson

Kyle Chalmers

Alexander Graham

Thomas Neill

Elijah Winnigton

Cate Campbell

Emma Mckeon

Ariadne Titmus

Kayleigh Mckeown

Brianna Throssel

Elizabeth Dekkers
Ας δούμε τώρα πως εξελίσσεται η διοργάνωση ISL

940 κολυμβητές και κολυμβήτριες δήλωσαν συμμετοχή για να συμμετάσχουν στις 10 ομάδες της ISL. Κατά το τέλος Ιουνίου θα έχουμε τα ονόματα που θα συμμετάσχουν τελικά.
USA Trials…

Στο τέλος του χρονικού περιθωρίου, έρχονται τα trials των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως το συνηθίζουν. Εκεί υπάρχουν κούρσες που ξεπερνούν ακόμα και τους ίδιους τους Ολυμπιακούς Αγώνες…