Με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική θα είναι έτοιμο το 2024 το νέο Swim Hall of Fame  στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.  Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενηθεί τουλάχιστον και ένας Έλληνας κολυμβητής.

Είναι φυσικά ο Σπύρος Γιαννιώτης, ασημένιος Ολυμπιονίκης στα 10χλμ στους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016. Λέμε τουλάχιστον ένας γιατί πάντα ελπίζουμε και σε άλλα μετάλλια. Έχουμε το όνειρο να δούμε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο και μάλιστα σε αγώνισμα της πισίνας στο «Τόκιο 2020»…

Σάρα Σέστρεμ
Η «μεγάλη» Σουηδέζα μετά το κάταγμα στον αγκώνα της θεραπεύτηκεπολύ γρήγορα και ανακοίνωσε την επιστροφή της στην αγωνιστική δραστηριότητα. Την 1 και 2 Ιουνίου. Η Σάρα Σέστρεμ θα φορέσει και πάλι το αγωνιστικό της μαγιό στο πριγκιπάτο των Μονεγάσκων στο μίτινγκ Κάνε εν Ρουσιγιον (Canet en Roussillon) κατά τη διάρκεια των Μαρενόστρουμ.
Γιουφέι Ζανγκ

Όλα είναι δυνατά σε μια αθλητική καριέρα έλεγε προ ημερών στα Κινεζικά μέσα ενημερώσεις η 23χρονη Κινέζα κολυμβήτρια Zhang Yufei. Και από ότι φαίνεται το κατόρθωσε διότι έγινε η πρώτη κολυμβήτρια της χώρας της που κατάφερε να κολυμπήσει γρηγορότερα από 53.00 στα 100 ελεύθερο. Η Γιουφέι κατά τη διάρκεια των Trials 1 κολύμπησε 52.90 και αρχίζει σιγά σιγά να πλασάρει την υποψηφιότητά της για το Ολυμπιακό βάθρο

Jan Sefe

Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας για να επιτύχεις κάτι που τόσο θέλεις. Ο 30χρονος Τσέχος κολυμβητής Jan Sefe κατέρριψε το εθνικό ρεκόρ στα 100 πεταλούδα με χρόνο 51.89 κατά τη διάρκεια Μίτινγκ στην Σλοβακία το Σαββατοκύριακο του Ορθόδοξου Πάσχα.

Επίσης άλλος ένας νεαρός κολυμβητής από τη Σλοβακία, ο Jakob Poliacik (16 χρόνων) κατέρριψε το Εθνικό ρεκόρ Νέων στα 200 ελεύθερο με χρόνο 1:52.54 κατά την διάρκεια του Orca Cup που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Σομορίν.