Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) έδωσε το βράδυ της Τρίτης (30/3) στην ΕΡΤ ο νεοεκλεγείς ηγέτης της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος. Ο διακεκριμένος διεθνής αθλητής του ελληνικού πόλο, με συμμετοχή σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε ότι η διοίκησή του έχει ως αρχική προτεραιότητα τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Τόκιο, αλλά και τις εγχώριες διοργανώσεις, οι οποίες, όπως επισήμανε,

«πρέπει να διεξαχθούν (και δίνουν όρια)».

Ο Γιαννόπουλος υπογράμμισε, εξάλλου, ότι τα σωματεία πείστηκαν από το πρόγραμμα του «Κολυμπάμε Μαζί», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αντίπαλό του στις εκλογές Σπύρο Γιαννιώτη, τον οποίο -όπως χαρακτηριστικά είπε- θέλει να αξιοποιήσει, μιλώντας σε ενωτικό κλίμα για πολλοστή φορά.

Από το κανάλι της ΚΟΕ στο youtube, ζωντανά, η συγκρότηση σε σώμα το Σάββατο

Το προσεχές Σάββατο (3/4) το μεσημέρι (13.00), εξάλλου, θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα (29/3) και ανέδειξαν πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον Κυριάκο Γιαννόπουλο. Για πρώτη φορά, η όλη διαδικασία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, αφού η σχετική συνεδρίαση θα μεταδοθεί απευθείας με live streaming από το Κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube.

Δείτε τη συνέντευξη του Κυριάκου Γιαννόπουλου στην ΕΡΤ