Όλοι γνωρίζουμε την Αμερικανίδα Πρωταθλήτρια Μίσι Φράνκλιν (Melissa Jeanette Franklin και …Johnson πλέον). Ίσως καθόλου ή έστω πολύ λιγότερο, γνωρίζουμε το σύντροφο της Χέιζ Τζόνσον επίσης κολυμβητή από το Τέξας.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram μας γνώρισαν ότι η 26χρονη πανύψηλη (1,88) Μίσι είναι έγκυος και περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο.

Μια πολύ ευχάριστη είδηση για τη μεγάλη κολυμβήτρια που γνώρισε ένα δύσκολο τέλος της σταδιοδρομίας της.

Η Μίσι έχει κατακτήσει μεταξύ πολλών ακόμα 5 χρυσά Ολυμπιακά Μετάλλια στα αγωνίσματα του υπτίου και σε όλα τα ομαδικά με την ομάδα ΗΠΑ αν και διαθέτει τόσο την αμερικανική, όσο και την καναδική υπηκοότητα. Επίσης έχει πετύχει παγκόσμια ρεκόρ και παγκόσμιες νίκες επιπλέον και στα 200 ελεύθερο.

Στους Ολυμπιακούς του Ρίο αποκλείστηκε στα 200 ύπτιο, ενώ στα 4χ200 ελεύθερο, όπου η ομάδα των ΗΠΑ κέρδισε το χρυσό, εκείνη είχε αγωνιστεί μόνο στους προκριματικούς…

Το 2018 ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της, αλλά συνέχισε ως πρέσβειρα για την Αμερικανική Ομοσπονδία Κολύμβησης, δουλεύοντας στην εθνική τους καμπάνια: Saving Lives Is Always in Season. (Το να σώζεις ζωές είναι πάντα στην «εποχή» – επίκαιρο)

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, Χρόνια της πολλά και με το καλό!