Το «Νέο Κύμα» μας παρουσιάζει:

Τον κύριο Θοδωρή Μουστακαρία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι Μαιευτήρας Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με πλούσιο ερευνητικό, συγγραφικό και συντακτικό έργο σε ελληνικά και διεθνή έγκριτα περιοδικά της ειδικότητας του. Έχει διοργανώσει πληθώρα επιστημονικών εκδηλώσεων, αλλά και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Με δική του πρωτοβουλία η κλινική ΡΕΑ τίμησε την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης γυναικών, προσφέροντας σε όλες τις αθλήτριες δωρεάν παροχές εφόρου ζωής. Μεγάλη πρωτοβουλία του είναι και η συνεργασία της κλινικής ΡΕΑ, με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και «Όραμα Ελπίδας», ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Για την πρωτοβουλία του αυτή τιμήθηκε από τη πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του «Ελπίδα» κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

  • Διατέλεσε επί σειρά ετών Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής εταιρείας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
  • Επί εικοσαετίας αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος με το σύλλογο, του οποίου διατέλεσε και αρχηγός του.
  • Επί σειρά ετών διατέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής Κλινικής.
  • Την τελευταία δεκαετία είναι πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου.

#gianniotis #neokyma #eklogeskoe