Παρακάτω αυτούσια η δήλωση που εξέδωσε η ομάδα του υποψήφιου Προέδρου κ. Κυριάκου Γιαννόπουλου και ακολουθεί η απάντηση του έταιρου υποψήφιου Προέδρου κ. Σπύρου Γιαννιώτη

Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Μουστακαρία, Προέδρου του Υδραϊκού Ναυτικού Όμιλου ως υποψηφίου στις προσεχείς εκλογές της ΚΟΕ, με την ιδιότητα μέλους άλλου σωματείου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, και όχι του σωματείου που ό ίδιος προεδρεύει, δεν έχει προηγούμενο σε κανένα σπορ και σε καμία χώρα του κόσμου. Ως γνωστόν, το σωματείο του Υδραϊκού ΝΟ, μετά από την 8μηνη διαδικασία με αρκετές παρατάσεις, δεν κατάφερε να μπει στην πλατφόρμα της ΓΓΑ. Κρίθηκε επομένως ικανός ένας Πρόεδρος να διοικήσει στην Ομοσπονδία, όταν δεν κατάφερε το αυτονόητο με το δικό του σωματείο.

Με την απόφαση αυτή, που ουσιαστικά καταρρίπτει την λογική και την ηθική αλλά κυρίως ακυρώνει την μεγάλη προσπάθεια δεκάδων σωματείων να μπουν στην πλατφόρμα, τίθενται εύλογες απορίες και παράλληλα σοβαρό θέμα ηθικής τάξης που αφορά στην αξιοπιστία του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι αυτά που ακούμε τελευταία για δήθεν νέες πρακτικές, νέες διαδικασίες με περιτύλιγμα « Ολικής ποιότητα διοίκησης», καταρρίπτονται εξ’ ορισμού και επιβεβαιώνουν αυτό που η οικογένεια του υγρού στίβου συζητά πλέον ανοιχτά και χωρίς φόβο. Ότι δηλαδή, όχι μόνο υπάρχει πλήρης συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων, αλλά και εκατέρωθεν δεσμεύσεις που θα ολοκληρωθούν με την υποψηφιότητα του εκπροσώπου για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Κρίμα.

Το ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ θα συνεχίσει με αξιοπρέπεια, με όραμα και καθαρές προτάσεις να ετοιμάζει την επόμενη ημέρα του Υγρού Στίβου. Με βάση το πρόγραμμα και τους στόχους που έχουμε παρουσιάσει από καιρό, κοιτάμε στα μάτια τα σωματεία και θέτουμε στη διάθεση τους την τεχνογνωσία των στελεχών μας και πάνω απ’ όλα τη μεγάλη διοικητική τους εμπειρία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

«ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ»

Η απάντηση:

Σπύρος Γιαννιώτης:

Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να στοχοποιηθεί ένας επιστήμονας, ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής, με την προσφορά και το προφίλ, του κ. Θοδωρή Μουστακαρία. Είναι γνωστή η πορεία του στον αθλητικό και ιατρικό χώρο και οφείλουμε όλοι να την σεβαστούμε. Θα ήταν φρόνιμο να μην επιλέγουμε μια στείρα και άνευ ουσίας αντιπολιτευτική τακτική αλλά να ασχοληθούμε με το πως θα θωρακίσουμε τα αθλήματα του υγρού στίβου την επόμενη ημέρα. Σε αυτή την δύσκολη εποχή άνθρωποι με τις γνώσεις και την εμπειρία του κ. Μουστακαρία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.