Κι ενώ έρχεται το καλοκαίρι και η θάλασσές μας θα κατακλυστούν και πάλι από λουόμενους, μήπως χρειάζεται να υπενθυμίσουμε από τώρα που είναι ακόμα νωρίς, ότι ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του από πνιγμό κάθε 90 δευτερόλεπτα στον πλανήτη;

Ή μήπως ότι η χώρα μας, στους πνιγμούς κατέχει την 6η θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 28 κρατών-μελών και την 39η μεταξύ 116 χωρών με βάση στοιχεία του 2014 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Ή μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνουμε κάτι πιο ουσιαστικό γι’ αυτό;

Κι ενώ η ανεργία λόγω της πανδημίας καλπάζει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη εμφάνισε ακόμα και πέρσι στη χειρότερη τουριστική σεζόν, αυξημένη ζήτηση. Οι μηνιαίες αποδοχές των ναυαγοσωστών έφτασαν σε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά, προσφέροντας παράλληλα και διαμονή.

Ο ναυαγοσώστης και η ναυαγοσώστρια σώζουν ζωές!

Το ACTION CLUB HELLAS ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα στην Ελλάδα, πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ασφάλειας και Υγείας, ανοίγει το δρόμο σε νέους και νέες, προσφέροντάς τους τώρα μια σημαντική προσφορά εκπαίδευσης και ταυτόχρονα τους εξασφαλίζει εργασία σε πανέμορφες παραλίες της χώρας μας.

Προσφέρει εκπαίδευση ναυαγοσώστη παραλίας, σύμφωνα με το νέο ΠΔ 71/2020, με μόνο 250€ από 500€ που είναι η αρχική τιμή και ναυαγοσώστη κολυμβητικής δεξαμενής, με 200€ από 350€. Ειδικές προσφορές ισχύουν για ανέργους και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες: info@action-club.gr / Τηλέφωνο: 2105242097