Σε καιρούς πανδημίας μόνο ένας εικονικός αγώνας θα μπορούσε να διοργανωθεί. Αυτή την πρωτότυπη ιδέα έρχεται να υλοποιήσει στο ΟΑΚΑ το Σωματείο Θεραπευτικής Αγωγής και Παραθλητισμού ΑμεΑ, Ίωνας. Η διοργάνωση γίνεται με την αιγίδα του BeActiveHellas, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και κολυμβητικό αγώνα 1500 μέτρων για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων του παραθλητικού τμήματός του.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι 8 ευρώ ή 15 ευρώ συνολικά και για τους τρεις εικονικούς αγώνες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση από την οποία:

  1. Ένας τυχερός/-ή θα κερδίσει μία ειδική διατροφική μέθοδο και λιπομέτρηση, προσφορά της Βιοϊατρικής,
  2. Πέντε τυχεροί, θα κερδίσουν από ένα αθλητικό μασάζ
  3. Δύο τυχεροί, θα κερδίσουν μια ξενάγηση στην στέγη του Καλατράβα.

Οι 200 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μπουν και σε ειδική κλήρωση για 10 μεταλλιοθήκες εξαιρετικής αισθητικής και πρακτικότητας. Αναμνηστικά μετάλλια θα χορηγηθούν σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο www.racefinder.gr, στον εικονικό αγώνα με την ονομασία Ionas 2007 VR Race και συνεισφέρουμε με αυτή την ενέργειά μας στον παραθλητισμό.