Μετά την προχθεσινή παρουσίαση της υποψήφιας, για την Προεδρεία και το Δ.Σ., της ΚΟΕ ομάδας «Νέο Κύμα» από τον Σπύρο Γιαννιώτη, σήμερα ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης παρουσίασε τα τρία πρώτα πρόσωπα της ομάδας του. Τρία πρόσωπα που προέρχονται από τον υγρό στίβο με αξιόλογη αθλητική πορεία, αλλά και εξαιρετική μετέπειτα εξέλιξη ως επαγγελματίες.

Το «Νέο Κύμα» παρουσιάζει:
  • Την Σταυρούλα Αντωνάκου Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης, σημερινή Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά.
  • Την Ευαγγελία (Εύη) Μωραϊτίδου Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης. Αρχιτέκτων του ΕΜΠ και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.
  • Τον Ηλία Μάλαμα Πρωταθλητή και Ρέκορντμαν Κολύμβησης με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες. Σήμερα Γενικός Διευθυντής της Zara Hellas.

To Swimming.gr θα σας παρουσιάσει αναλυτικά έναν – έναν, μία – μία όλους τους υποψήφιους συμβούλους τόσο από την ομάδα «Νέο Κύμα», του Σπύρου Γιαννιώτη, όσο και από την ομάδα «Κολυμπάμε Μαζί» του Κυριάκου Γιαννόπουλου.

Σήμερα τηρώντας τα ελάχιστα που απαιτεί η ευγένεια θα δώσουμε προτεραιότητα σε μια κυρία…

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της πισίνας, η κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου.
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Ήταν αθλήτρια της υδατοσφαίρισης με αγωνιστικό βιογραφικό που μετράει 18 χρόνια και 280 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα γυναικών υδατοσφαίρισης. Είναι Ολυμπιονίκης (Πεκίνο 2008), Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (2011), με δυο ασημένια μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Γυναικών, δυο χάλκινα μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νεανίδων και δυο χάλκινα μετάλλια σε World League. Είναι πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Εθνικού Πειραιώς.
Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς-Νικητής» του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη. Απ’ το 2016 έως το 2019 ήταν Προέδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εκλέχτηκε πρώτη φορά βουλευτής στην εκλογική Περιφέρεια της Α΄ Πειραιά και Νήσων. Ήταν γραμματέας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καθώς και μέλος στην Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στην υποεπιτροπή για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία στην Βουλή των Ελλήνων.
Το 2019 εκλέχθηκε περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική με τον Γιώργο Πατούλη και από τον Σεπτέμβρη του 2019 έως και σήμερα είναι χωρική Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς.
#gianniotis #neokyma #eklogeskoe