Η 28η Μαρτίου διαφαίνεται ως η πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για τον νέο Πρόεδρο και Δ.Σ. της ΚΟΕ.

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση έχει τουλάχιστον τρία νέα χαρακτηριστικά:

  1. Μετά από πολλά χρόνια οι υποψήφιοι για την προεδρεία της ομοσπονδίας δε θα είναι ένας, αλλά τουλάχιστον δύο… Σπύρος Γιαννιώτης και Κυριάκος Γιαννόπουλος ή Κυριάκος Γιαννόπουλος και Σπύρος Γιαννιώτης, αν προτιμάτε…
  2. Ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών παραμένει ένας γρίφος, λόγω της πανδημίας…
  3. Ο σημερινός Πρόεδρος κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος δε θα είναι υποψήφιος. Αυτό μπορεί να μην είναι είδηση πια, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά. Παραμένει όμως ως Ισόβιος Επίτιμος Πρόεδρος.

Άρα μπορεί επίσημα να μη μπορούμε να το πούμε ακόμα, αλλά ουσιαστικά “καλώς ήρθαμε” σε μια νέα προεκλογική περίοδο…

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος επικεφαλής της κίνησης “Κολυμπάμε Μαζί”, έχει ήδη ανακοινώσει τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν, καθώς και το πρόγραμμά τους. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε ουσιαστικά το εναρκτήριο λάκτισμα της προεκλογικής περιόδου, αφενός επισκεπτόμενος τα γραφεία της ΚΟΕ και αφετέρου μιλώντας σχετικά στον OVER FM.

Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην ΚΟΕ συνεργάστηκε κυρίως με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Σαρακατσάνη και με τον Ταμία κ. Ηλία Ξιάρχο τους οποίους δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω του Fb προφίλ του Κολυμπάμε Μαζί.

“Επισκέφθηκα τα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας σε προγραμματισμένη συνάντηση. Ευχαριστώ τους κύριους Σαρακατσάνη και Ξιάρχο για την πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία μας.”

Επίσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με υπαλλήλους της ΚΟΕ, γνώριμούς του στην πλειονότητά τους.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Κυριάκου Γιαννόπουλου στον OVER FM.