Μία μέρα απομένει για την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Ελλήνων και Κυπρίων  προπονητών-τριών κολύμβησης που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του καταξιωμένου με διεθνή καριέρα Έλληνα προπονητή κολύμβησης, Χρήστου Παπαρροδόπουλου, σε συνεργασία με το Swimming.GR. Το θέμα αυτής της πρώτης συνάντησης που θα γίνει αύριο στις 9μμ δε θα μπορούσε να είναι μη σχετιζόμενο με την τεράστια κρίση που προκαλείται από την πανδημία. Μια πρωτοφανής κρίση που αντιμετωπίζει παγκοσμίως το άθλημα της κολύμβησης.

Κύριος εισηγητής αύριο, ο Χρήστος Παπαρροδόπουλος. Αποκαλύπτουμε τα πρώτα λόγια της αυριανής του εισαγωγής με θέμα:

Η Κρίση και μετά;

«Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο μηνιαίο ραντεβού των προπονητών κολύμβησης και ελπίζουμε ότι αυτή η εμπειρία θα είναι θετική για όλους μας.

Η φιλοσοφία μας είναι μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας.

Όταν κρύβω ή κρατάω για τον εαυτό μου τις εμπειρίες μου, νομίζω ότι κάτι έκανα…

Αν όμως τις ανταλλάσσω με τις εμπειρίες άλλων δημιουργώ μια πηγή. Πολύ πλούσια!»

Οι συμμετοχές έχουν ήδη αγγίξει τα 60 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής γι’ αυτή την πρώτη συνάντηση γίνονται δεκτές μέχρι και αύριο στις 8μμ, δηλαδή μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης.

Όσοι και όσες προπονητές/τριες επιθυμούν να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να το δηλώσουν μέσω email στο sw@swimming.gr, αναφέροντας Όνομα, Αρ. άδειας Προπονητή/τριας και Τηλέφωνο, προκειμένου να λάβουν κωδικούς πρόσβασης.

Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Ραντεβού αύριο στις 9μμ.