Έφτασαν ήδη τις 30 οι δηλώσεις συμμετοχής προπονητών και προπονητριών για τις Διαδικτυακές Συναντήσεις Προπονητών που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και προετοιμάζονται μετά από πρωτοβουλία του διακεκριμένου Έλληνα προπονητή κολύμβησης Χρήστου Παπαρροδόπουλου, σε συνεργασία με το Swimming.GR.

Στη θεματολογία των συναντήσεων ήδη έχουν προστεθεί εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα όπως:

  1. Η κρίση και μετά;
  2. Ιδέες των προπονητών για το Ολυμπιακό πλάνο, Παρίσι 2024
  3. Φυσική προετοιμασία για κορίτσια 14-18 ετών
  4. Ποιος είμαι, τι θέλω, τι μπορώ…
  5. Μοντέλο του σύγχρονου Ομίλου Κολύμβησης
  6. Φυσική προετοιμασία για αγόρια 14-18 ετών
  7. Γυναίκα και προπονητική
  8. Ανάλυση Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 (2021)
  9. Η διατροφή ως παράγοντας σωστής άσκησης

Η διάρκεια των συναντήσεων θα είναι προκαθορισμένη ώστε να είναι αναλογικά σύντομες αλλά περιεκτικές και κυρίως για να οδηγούν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Είκοσι μέρες νωρίτερα θα ανακοινώνεται το θέμα της συζήτησης, ενώ δέκα μέρες πριν θα κατατίθενται οι θέσεις και οι προτάσεις των προπονητών -τριών.

Ο σκοπός δεν είναι να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό κολυμβητικό «καφέ», αλλά ένας «χώρος» με συγκεκριμένες διαδικασίες, όπου η διαφάνεια και η ισότητα μεταξύ όλων, νεότερων και μεγαλύτερων θα κυριαρχεί. Ο στόχος είναι η κινητοποίηση των προπονητών και κατά συνέπεια των κολυμβητών και των κολυμβητριών ώστε:

Με Αποφασιστικότητα να Μετατραπεί η Κρίση σε Ευκαιρία!

Αν θες να συμμετάσχεις και είσαι Προπονητής -τρια από Ελλάδα και Κύπρο στείλε: Όνομα – Επίθετο – Άδεια προπονητή – Σωματείο – Τηλ. – Email, στο: sw@swimming.gr

Μια απάντηση στο “Μετάτρεψε την Κρίση σε Ευκαιρία”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.