Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται από τη Σχολή Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κομοτηνής, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΣΕΦΑΑ – ΔΠΘ).

Ένα μεγάλο κομμάτι του αθλητισμού σχετίζεται με προπονητές. Η ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι ένας σημαντικός παράγοντας της αποτελεσματικότητάς τους. Σκοπός της έρευνας μας, είναι να αποτυπώσει το κατά πόσο η πρωτόγνωρη ομολογουμένως κατάσταση που βιώνουμε εξαιτίας της COVID-19, επηρέασε την ψυχολογία των προπονητών.

Απαντάμε στις ερωτήσεις χωρίς άγχος και χωρίς να προβληματιζόμαστε ιδιαίτερα. Δεν είναι ΤΕΣΤ, επομένως δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Όλα τα ερωτηματολόγια είναι ΑΝΩΝΥΜΑ. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ηλεκτρονική μορφή και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς σκοπούς. Οι προσωπικές πληροφορίες – όπως το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η διεύθυνση IP – δε θα συλλεχθούν.

Η συμμετοχή μας είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Αν δεν θέλουμε να συνεχίσουμε, μπορούμε απλά να αποχωρίσουμε από αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης, μπορούμε να αποχωρήσουμε από την έρευνα οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε. Εάν δεν κάνουμε κλικ στο κουμπί “Υποβολή” στο τέλος της έρευνας, οι απαντήσεις και η συμμετοχή μας δε θα καταγραφούν.

Αν έχουμε ερωτήσεις, μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο τηλέφωνο 2531550036 ή να στείλουμε email στα: konstanc@phyed.duth.gr (κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, Ψυχολόγος, υποψήφιος Διδάκτορας ΣΕΦΑΑ, ΔΠΘ) & empempet@phyed.duth.gr (κ. Ευάγγελος Μπεμπέτσος, Καθηγητής ΣΕΦΑΑ, ΔΠΘ)

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΔΩ

Η συνεισφορά μας είναι πολύτιμη!