Λατρεύει τον αθλητισμό από μικρό παιδί. Λατρεύει επίσης και τα στατιστικά που αφορούν στα αθλητικά γεγονότα. Η ενασχόλησή του με τον υγρό στίβο έγινε πιο έντονη από το 2012 που η κόρη του Χριστίνα ασχολήθηκε με την κολύμβηση και εγγράφηκε στον Κολυμβητικό Όμιλο Καρδίτσας.

Από τότε προκειμένου να έχω πλήρη εικόνα του χώρου άρχισα την διεξοδική μελέτη με τα στατιστικά ώστε να ξέρω τι γίνεται. Οι αγώνες και οι προπονήσεις της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ έγιναν μέρος της καθημερινότητας οπότε βλέποντας τα κενά που υπήρχαν στα στατιστικά αποφάσισα σιγά σιγά να τα καλύψω με ατέλειωτες ώρες έρευνας.

Βάιος Χάρμπας

Αγαπητοί φίλοι πριν λίγες μέρες παρουσιάσαμε από το swimming.gr την τεχνική κολύμβηση, με στοιχεία που έφεραν την υπογραφή του Βάιου Χάρμπα.

Τα αρχεία του Βάιου δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στον αφρό… Έχουν δημοσιευτεί παλιότερα από τον εκλεκτό φίλο Νίκο Σεβαστό (swim-news). Είναι όμως τόσα πολλά και συνεχώς ανανεώνονται – σε κανονικές συνθήκες…

Όλα αυτά τα στοιχεία μου πήραν 4 χρόνια να τα δημιουργήσω και συνεχίζω να τα ανανεώνω.

Βάιος Χάρμπας

Το swimming.gr δημιουργεί ειδική στήλη στατιστικών [Stats], ώστε αυτή η όπως θα ανακαλύψουμε όλοι καταπληκτική εργασία να έχει σταθερή βάση για να είναι χρήσιμη στην ευρεία οικογένεια της πισίνας. Επίσης θα ανανεώνεται συνεχώς με τα updates που θα μας τροφοδοτεί ο Βάιος Χάρμπας.

Μετά την τεχνική κολύμβηση, σήμερα σειρά έχει το open water και έπεται μακρά συνέχεια με την κολύμβηση…