Τη δική του απάντηση στο θέμα που προκύπτει με το κόστος των Covid-Tests και την αδυναμία κάλυψής του από την ΚΟΕ, έρχεται να δώσει η υποψήφια κίνηση για την Προεδρεία της ΚΟΕ, «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», μέσω τους επικεφαλής της Κυριάκου Γιαννόπουλου. 

“Η απόφαση της διοίκησης της ΚΟΕ για την μη κάλυψη των 32.000€ (έστω να δεχθούμε ότι αυτό είναι το απαιτούμενο ποσό) για τους επίλεκτους αθλητές και προπονητές, ώστε να υποβληθούν στα απαραίτητα υγειονομικά τεστ, δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Επανεκκίνηση – έστω και μερική – σημαίνει ότι βάζουμε πλάτη όλοι μας και όχι μόνο σωματεία, προπονητές, αθλητές και γονείς.

Η πρόταση μας – και με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει δέσμευση για δαπάνη 30.000€ για την επανεκκίνηση των συλλόγων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Γυναικών – είναι το ποσό να καλύψει στην παρούσα φάση η πολιτεία και να αφαιρεθεί από την τακτική επιχορήγηση της Ομοσπονδίας του 2021.

Είμαστε σίγουροι στην κίνηση μας «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» ότι με τις κατάλληλες ορθολογικές κινήσεις που θα κάνουμε, θα βρούμε τον τρόπο κάλυψης της διαφοράς, χωρίς να επιβαρυνθεί κανένας εμπλεκόμενος. Και προφανώς στην πρόταση μας συμπεριλαμβάνεται και η τεχνική κολύμβηση ,έτσι ώστε κανένα άθλημα του υγρού στίβου να μην είναι ριγμένο”.

Κυριάκος Γιαννόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ»