Καθόλα νόμιμο Ρεβεγιόν γιόρτασαν οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες σήμερα στο ΟΑΚΑ.
Τα φώτα άναψαν και οι νέοι βατήρες εγκαινιάστηκαν…

Η σημερινή προπόνηση ήταν αρκετά διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Όλοι οι προπονητές συμφώνησαν να χαρίσουν μια εορταστική εμπειρία στους αθλητές τους, που καθημερινά τα δίνουν όλα στις σκληρές προπονήσεις, ενώ δεν αντλούν καθόλου τη χαρά του συναγωνισμού, αφού δε γίνονται αγώνες στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκαν να τους προσφέρουν αυτή την ικανοποίηση διοργανώνοντας αγώνες… Επελέγησαν τα 50άρια σε μορφή skins, δηλαδή ξεκινούν 8, προκρίνονται 6, μετά 4 και φτάνουμε στους 2…

Καθόλου εύκολος αγώνες για κολυμβήτριες και κολυμβητές που προπονούνται 2-3 εβδομάδες, αλλά όλοι και όλες το διασκέδασαν. Δεν έλειψαν και οι πολύ καλές επιδόσεις. Δεν είναι ανακοινώσιμες φυσικά…

Στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα προπονητικό σετ…
Το χάρηκαν όλοι παρόλα αυτά.

Έλεγαν:

Σαν αγώνες μοιάζει… Οι προπονητές γύρω γύρω από το κολυμβητήριο… καινούριοι βατήρες, τα φώτα άναψαν, αλλά …μισή χαρά.
Μας λείπουν οι φίλοι μαμας και οι συναθλήτριές μας. Δεν είναι η κολύμβηση αυτό…

Και… για εκείνους κι εκείνες που θα σπεύσουν να πουν ότι διοργανώνονται αγώνες, ενώ δεν επιτρέπονται, θα το επαναλάβουμε ότι όχι μόνο δεν ήταν αγώνες, αλλά ένα προπονητικό πρωτόκολλο και επιπλέον τονίζουμε ότι τηρήθηκαν, όπως πάντα, όλα τα μέτρα προστασίας και αυτοπροστασίας όπως ακριβώς προβλέπονται.

Απόδειξη ότι στο σημερινό τακτικό έλεγχο για κορωνοϊό, δε βρέθηκε – ευτυχώς – ούτε ένα θετικό τεστ. Όχι βέβαια πως αν βρισκόταν, αυτό θα σήμαινε ότι συνδέεται με τις προπονήσεις.

Φωτορεπορτάζ από ερασιτεχνικές φωτογραφίες από προπονητές σε ρόλο φωτογράφου:Μια απάντηση στο “Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν σήμερα στο ΟΑΚΑ”

Αφήστε μια απάντηση