Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησαν κάπου 10 χρόνια…

Μπορεί να ακούστηκαν διάφοροι λόγοι για τις καθυστερήσεις… Μπορεί να υπήρχαν χρήματα, μπορεί να μην υπήρχαν χρήματα… , εμείς σίγουρα δε λέμε ότι υπήρχαν…  Μπορεί, μπορεί… και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να αντιπαραθέσει κάποιος, που θέλει οπωσδήποτε ακόμα και τώρα να διαμαρτυρηθεί…

Είναι όμως ένα ευχάριστο γεγονός το ότι το ΟΑΚΑ, επιτέλους εξοπλίζεται με νέου τύπου ηλεκτρονικούς βατήρες.

Ναι είναι αλήθεια!

Χαρείτε λοιπόν αγαπητοί κολυμβητές και αγαπητές κολυμβήτριες όλης της Ελλάδας γιατί στους επόμενους αγώνες που θα έρθουν, μην ανησυχείτε, θα περάσει η πανδημία, θα έχετε τη χαρά να αγωνιστείτε σε ένα σπουδαίο κολυμβητήριο που όμοιό του δύσκολα συναντά κανείς ακόμα και σε πολύ πλουσιότερα κράτη.

Επίσης είναι αλήθεια ότι από την περασμένη Άνοιξη έχουν γίνει πολλές εργασίες και βελτιώσεις στο κολυμβητικό συγκρότημα του ΟΑΚΑ, όπως καθαρισμοί και συντηρήσεις στα πλακάκια, αποξήλωση άχρηστων πια κατασκευών και υποδομών, όπως πχ τα δημοσιογραφικά έδρανα του ΑΘΗΝΑ 2004 κ.α. Έγιναν διαγραμμίσεις στα πάρκινγ, κάτι πολύ απλό, αλλά το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατούσε πριν από αυτές δεν ήταν καθόλου απλό κ.α.

Πρέπει πολλά να γίνουν ακόμα, κάποια από αυτά έχουν ήδη προγραμματιστεί και κάποια μέλλουν να προγραμματιστούν, αλλά γι αυτά σύντομα θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ, κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή. Είναι ο άνθρωπος που φαίνεται να είναι όχι μόνο πίσω από τα έργα, αλλά κυριολεκτικά μέσα σ’ αυτά, αφού είναι παρών και μάλιστα τις πιο πολλές φορές με φόρμα εργασίας…

Το ΟΑΚΑ είναι ένα στολίδι του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου αθλητισμού κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν ούτε εκείνοι που το διοικούν, ούτε εμείς που το χρησιμοποιούμε. 


Το ΟΑΚΑ πρέπει να το χαρούν πολλές γενιές μελλοντικών αθλητών και αθλητριών.

Μια λεπτομέρεια για την πληροφόρηση των κολυμβητώ/τριών. Οι βατήρες είναι 8 για αρχή, δηλαδή θα τοποθετηθούν μόνο από τη μία πλευρά σε πρώτη φάση.