Το δεύτερο κύμα έξαρσης της πανδημίας COVID-19 είναι σε εξέλιξη και η παρέμβαση επιλογής είναι και πάλι η καραντίνα, η κοινωνική απομόνωση και η μάσκα παντού.

Eρευνητική ομάδα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΕΦΑΑ), με συντονιστή τον καθηγητή Αθλητικής Ψυχολογίας – Κινητικής Συμπεριφοράς κ. Νεκτάριο Σταύρου, οργάνωσε τη συγκεκριμένη μελέτη προκειμένου να μελετήσει τις επιπτώσεις που επιφέρουν στην ποιότητα ζωής και στο επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας του ατόμου η πανδημία και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή της.

Για τους σκοπούς της έρευνας αυτής, το ερωτηματολόγιο που δημιουργήθηκε περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικές με τα δημογραφικά σας στοιχεία και τις πτυχές της ζωής που ενδεχομένως έχουν επηρεαστεί εξαιτίας των μέτρων που έχουν επιβληθεί. Η διαδικασία είναι σύντομη, διαρκεί περίπου 10′.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική, ανώνυμη και απόλυτα εμπιστευτική και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διακόψετε.

Συμμετέχω στην έρευνα: εδώ

Η παρούσα μελέτη σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς. Τα στοιχεία αυτά θα δημοσιευθούν συγκεντρωτικά και μόνο για επιστημονικούς σκοπούς. Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε για την πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας της πλατφόρμας Google Forms εδώ: 

https://policies.google.com/privacy?hl=en

Μια απάντηση στο “Πανδημία COVID-19 και μέτρα κοινωνικής απομόνωσης: Η επίδραση στη φυσική δραστηριότητα και την ποιότητα ζωής”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.