Ο Κρίστιαν Γκολομέεφ εντυπωσίασε στο international swimming league της Βουδαπέστης. Ο έλληνας σπριντερ κατέρριπτε το ένα πανελλήνιο ρεκόρ μετά το άλλο δίνοντας έτσι διπλό αισιόδοξο μήνυμα. Ελπίδες για μεγάλες επιτυχίες στις κορυφαίες διοργανώσεις, που θα ακολουθήσουν μέσα στο 2021και παράλληλα σκόρπισε χαρά σε όλα τα νεότερα παιδιά της κολύμβησης που αυτές τις μέρες ατυχώς έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο, στο σπίτι…

Ο Άκης Οικονόμου είναι ο προπονητής του και εκφράζεται με μεγάλη ικανοποίηση για τα επιτεύγματα του αθλητή του μιλώντας στον Νίκο Χαραλαμπόπουλο, για την ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το πώς κυλάει η συμμετοχή του Κρίστιαν σε αυτή τη διοργάνωση. Σταδιακά γίνεται όλο και πιο γρήγορος μέσα από το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε αυτούς τους αγώνες. Στην Βουδαπέστη δεν είναι μόνο οι αγώνες. Η καθημερινότητα κάνει την διαφορά. Οι προπονήσεις υψηλού επιπέδου. Η πολύ πιθανή συμμετοχή της ομάδας του στους ημιτελικούς και τελικούς της διοργάνωσης είναι βέβαιο ότι θα του δώσει την δυνατότητα να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του. Να σημειωθεί ότι αποτελεί πολύ μεγάλο κίνητρο για τον συγκεκριμένο αθλητή η συμμετοχή τους σε αγώνες επιπέδου».

Αναφερόμενος την επόμενη μέρα τονίζει: «Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων αγώνων στην Βουδαπέστη. Εάν δηλαδή ο Κρίστιαν θα επιστρέψει για λίγο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα ή αν θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου πραγματοποιεί το μεγαλύτερο στάδιο της προπαρασκευής του. Είναι αβέβαιη η επόμενη μέρα λόγω της πανδημίας και των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την εποχή σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Άκης Οικονόμου εκφράζει μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, όπου η κλασική κολύμβηση ταλανίζεται από το δεύτερο λοκνταουν στην ελληνική κοινωνία…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: ΚΟΕ