ΓΜ: Νίκο, ήσουν κολυμβητής και μάλιστα καλός πρόσθιος, πρωταθλητής, αργότερα ακολουθώντας κατά κάποιον τρόπο μια φυσική πορεία έγινες προπονητής, αλλά αυτό που θυμόμαστε οι παλιότεροι, αλλά δεν ξέρουν οι νεότεροι, είναι ότι υπήρξες εκδότης ενός ποιοτικού περιοδικού για τα αθλήματα της πισίνας.

ΝΣ:Είναι πράγματα που ακόμα κι εσύ μπορεί να μην ξέρεις για μένα και την εκδοτική μου δράση με το περιοδικό POOLBOY. Πέρα του πρωταθλητισμού με τον ΑNOΓ, το πρόσθιο, την καμένη γενιά μας και τα ΤΕΦΑΑ, πρέπει να σου πω ορισμένα πράγματα ακόμα…

Φυσικά όταν κολυμπούσα ήσουν το πρότυπο μου στο πρόσθιο…

Ωραίο πρότυπο είχες… (γέλιο)

Όπως ξέρεις είμαι στη γενιά των ’71. Είχα στις κατηγορίες μου στα 50 και στα 100 πρόσθιο τους Δαμασιώτη, Γιαννόπουλο, Βελέντζα, μετά βγήκε ο Βαγγελακάκης και μια πλειάδα δυνατών κολυμβητών της εποχής που δυστυχώς, ως κολυμβητές, εξαφανιστήκαμε… νωρίς.

Έτυχε να έχω κορυφαίους προπονητές της εποχής στον ΑΝΟΓ όπως τον Ζώτο, τον Ντότσεφ, τον αείμνηστο Μπία, τον Ριζόπουλο.

Αυτόν τον φουκαρά τον Μπία τον ταλαιπωρούσατε καθημερινά με τις φάρσες σας, εκεί παρέα με τον Στέλιο… (Κοντολέων) (γέλια)

Πέρασα από όλα τα πιλοτικά κλιμάκια των προεθνικών της εποχής. Στην πορεία ήρθαν τα ΤΕΦΑΑ…

Ε, αυτό δε θα το ξεχάσω, είμασταν συμφοιτητές. Συνεχίσαμε εκεί τα αστεία και τις πλάκες… (γέλια)

Μαζί με τη φοίτηση ήμουν προπονητής στον ΑΟΠΦ στα προαγωνιστικά για μια επταετία μαζί με την Μαριάννα Μολφέτα. Επικεφαλής τότε εκεί ήταν ο κ. Κώστας Μπέκας.

Ταυτόχρονα ήμουν στο team της Reebok για την Ελλάδα με το project Aerobics. Καινοτομία για την εποχή, η χορογραφημένη αεροβική γυμναστική. Ήμουν ένας από πρώτους δασκάλους αεροβικής στην Ελλάδα, μαζί με τον σπουδαίο συναθλητή Στέφανο Παπαδόπουλο, (μεγαλύτερος πρωταθλητής προσθίου), επίσης πρότυπο.

Στη συνέχεια βρέθηκα στον Νηρέα Χαλανδρίου ως πρώτος προπονητής μαζί με την Κατερίνα Κατριβέ.

Εξαιρετική προπονήτρια! Δουλέψαμε μαζί για 5 χρόνια στον Νηρέα όταν εργάστηκα εκεί δυο χρόνια αφότου είχες φύγει. Ατυχώς για την κολύμβηση η Κατερίνα μετά τον Νηρέα σταμάτησε την προπονητική.

Έφυγα Αμερική, σπούδασα Sports Marketing στο Luc και κάπου εκεί το 1998 γεννήθηκε το POOLBOY.  

Το 1998 ήταν το πρώτο μηνιαίο περιοδικό…

…και μοναδικό θα συμπληρώσω…

…που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της Ελλάδας για τα αθλήματα της πισίνας!

Υποστηριζόμενο από εκατοντάδες χορηγούς όταν η τότε ομοσπονδία δεν είχε ούτε έναν!

Πρωταγωνιστές στις σελίδες του τα χιλιάδες παιδιά της πισίνας, παλαιοί συναθλητές, εξαφανισμένοι άξιοι και αναξιοποίητοι από τα εκάστοτε στελέχη της ομοσπονδίας και των σωματείων.

Ήμουν υποστηρικτής μαζί με τους χορηγούς, που έβρισκα προσωπικά μέσω του POOLBOY, σε διάφορα κολυμβητικά event, ημερίδες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, όπου αγωνίστηκαν τότε χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες που κάποιοι από αυτούς/ες αργότερα έγιναν Ολυμπιονίκες.

Ακόμα υποστήριξα πολλά τουρνουά  στο Water Polo, στις μικρές κατηγορίες. Το πλέον σημαντικό όμως ήταν ότι ήμουν χορηγός του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της γυναικείας ομάδας πόλο του ΑΝΟΓ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα..

Επίσης Χορηγός στο σύνδεσμο των Κριτών κολύμβησης με υλικό ένδυσης. Ο τότε Πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος Γιάννης Σελετόπουλος.

Συμμετοχή σε εκθέσεις όπως την ATLETICA & Sport Show με περίπτερο παρουσιάζοντας τα αδίκως «περιθωριοποιημένα» αλλά εξαιρετικά, ως αθλητές/τριες, παιδιά της πισίνας ώστε να γίνουν γνωστά στο πλατύ κοινό όπως τους άξιζε.

Ξέρεις, δεν υπήρχαν social networks και influencer τότε…

Κάπου στο 2004 μου έγινε η πρόταση να οργανώσω τον υγρό στίβο του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Έγινε με απόλυτη επιτυχία. Δυο τμήματα κολύμβηση και πόλο. Εκεί ο παραγοντισμός – ερασιτεχνισμός με νίκησε. Παραιτηθήκαμε ομαδικά στην αρχή της τρίτης χρονιάς.

Και μετά; Κάπου σε χάσαμε μετά… Σε ξαναείδα στην κερκίδα της πισίνας αρκετά χρόνια αργότερα με την κόρη σου…

Τα παιδιά μου κολυμπούν στον ΑΝΟΓ, στη λατρεμένη μου ομάδα!

Μέχρι και σήμερα επαγγελματικά έχω την επικοινωνία στην κατασκευαστική βιομηχανία της πισίνας και του spa με το pool-about.gr, ταυτόχρονα τη διοργάνωση τριών διεθνών εκθέσεων καθώς και το www.spa-about.gr. Ένα ισχυρό πόρταλ για την υγεία και την ευεξία. Επίσης, εδώ και 10 χρόνια, το κομμάτι της επικοινωνίας για το νησί της Τήνου, με το Tinos About, lifestyle περιοδικό και την ομώνυμη ιστοσελίδα.

Από πολλές συζητήσεις που έχουμε κάνει, πρέπει να σου λείπει πολύ το POOLBOY.

Πράγματι μου λείπει.

Επικοινωνούσα και ταυτόχρονα «πουλούσα», με την καλή έννοια τον υγρό στίβο μέσω της έκδοσης σε υποψήφιους χορηγούς. Δυστυχώς αντί να έχω συμμάχους τους ανώτατους «άρχοντες» του χώρου, εκείνοι ήταν  αδιάφοροι… Ήταν ένα περιοδικό που είχε άποψη, ιδέες, όραμα και προπάντων χιλιάδες αγκαλιές από και για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές!

Ένα περιοδικό που έδειχνε τον υγρό στίβο σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας!

Φέτος εννοώ μέσα στο 2021 θα έχουμε εκλογές στην ομοσπονδία (ΚΟΕ). Ο μακροβιότερος πρόεδρος (Διαθεσόπουλος) αναγκαστικά δε θα είναι υποψήφιος. Κατά πως φαίνεται θα μείνει «πίσω» από τον αργυρό ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Σπύρο Γιαννιώτη, ο οποίος θα διασταυρώσει το «ξίφος» του, με εκείνο ενός παλιού γνώριμου στη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου, ολυμπιονίκη της υδατοσφαίρισης, Κυριάκο Γιαννόπουλο.  

Εκείνη την εποχή είχες ξαναβρεθεί σε ανάλογη περίπτωση όπου υπήρχε έντονη διεκδίκηση της προεδρίας… 

Πέρασα 2 εκλογές με…2 διαφορετικούς  υποψήφιους.

Μία με τον Γιάννη Μάζη, πατέρα των γνωστών πρωταθλητών και άλλη μία με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, όπου εκεί είχα κάνει μία αρκετά έντονη προσπάθεια υποστήριξης, αλλά δυστυχώς στην τελική ευθεία κάτι συνέβη και δεν προχώρησε η υποψηφιότητα του.

Στις εκλογές με τον Γιάννη Μάζη υποψήφιο, μαζί με τη γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφο και συνεργάτιδα τότε στο POOLBOY, την Αγγελική Bυζίκα…

Χρόνια της πολλά!

…έκανα το «λάθος» να βάλω στο ίδιο τεύχος, την ίδια ώρα, και στιγμή συνεντεύξεις με τις απόψεις, τις προτάσεις και τις θέσεις και των δύο υποψήφιων. Ο άλλος υποψήφιος τότε ήταν ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Ήθελα να σε ρωτήσω γι αυτό…

Είχε πολύ ενδιαφέρον! Ήταν το «λάθος» μου…

Μετά από χρόνια το περιοδικό δυνάμωνε. Είχε άποψη είχε βήμα είχε χιλιάδες «αγκαλιές».

Κέρδισε ο Διαθεσόπουλος!

Στην πορεία συναντήθηκα με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, επίσης όπως σου ανέφερα υποψήφιο για τις δεύτερες εκλογές…

Πήγα με την ομάδα του. Υπέρ του και μάλιστα του πρότεινα τον Ηλία Μάλαμα και άλλα αξιόλογα άτομα. Ο Ηλίας προχώρησε. Στάθηκα υπέρ του γιατί με έπεισε ότι ήταν καιρός να δούμε κάτι διαφορετικό…

Στο παρά πέντε ενημερώθηκα ότι δεν είχε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από ότι θυμάμαι. Δεν κατέβηκε κι εκτεθήκαμε ανεπανόρθωτα…

Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμένα.

Πάντα θεωρούσες κρατικοδίαιτη την προσέγγιση της ΚΟΕ.

Ναι. Η ευρύτερη φιλοσοφία στα περί Sports Marketing και των «βαριών χαρτιών» που έχει από πλευράς αθλημάτων και μάλιστα ολυμπιακών, ήταν μονίμως να  περιμένουν το κράτος, με την παχιά αγελάδα και την υποστήριξη της επιδότησης κλπ…

Ανέκαθεν υιοθετώ την ταπεινή και σοβαρή εικόνα στους χώρους μας. Δε μου άρεσε η XXL παρουσία των στελεχών στις πισίνες η γενικότερη εικόνα τους όσον αφορά την επικοινωνία, ο ερασιτεχνισμός στην αντίληψη και την προσέγγιση υποψηφίων χορηγών, το «after sale» των χορηγών όπου και όταν υπήρξαν.

Αυτά για τα περί επικοινωνίας και marketing .

Στην προπονητική όμως δεν επέστρεψες ποτέ.

Είμαι γυμναστής με ειδικότητα στην κολύμβηση και σε αυτά που σου ανέφερα. Δεν αξιοποιήθηκα και ούτε θα το αναζητήσω εφόσον οι καταστάσεις δεν αλλάζουν. Διαβάζω συνέχεια προσπαθώντας να ενημερώνομαι για ότι νέο τρέχει στο χώρο μας και ασφαλώς συμβουλεύομαι και συμβουλεύω όποιον το δέχεται.

Αναγνωρίζω την υπερβολή και τα λάθη και προσπαθώ ίσως καυστικά κάποιες φορές να τα διορθώσω…

Καλά «πιάνω» ότι κάτι σε πικραίνει σ’ αυτό;

Ασφαλώς και με πικραίνει.

Είναι αυτό που διαλέξαμε φίλε Γιάννη, για να προσφέρουμε και να βιοποριστούμε.

Δεν είναι θέμα φιλοσοφίας μόνο της ομοσπονδίας, αλλά ευρύτερης φιλοσοφίας και των παραγόντων των σωματείων. Ερασιτεχνισμός και γονεϊκή επιβολή στο μέγιστο βαθμό!

Ο σωματειακός προπονητής είναι επιλογή γονέα, ή γονιών. Ο προπονητής είναι αυτός που πάντα έχει άδικο. Κανένας δε δέχεται προγραμματισμό ανάπτυξης και μακροβιότητας. Οι περισσότεροι θέλουν fast track καταστάσεις και φυσικά οι εμπειρικοί προπονητές έχουν γίνει «αυτοκράτορες», δίχως να δέχονται συμβουλές και διορθώσεις…

Τώρα δουλεύω ένα καινοτόμο πρότζεκτ το οποίο αφορά την προπονητική από τις ηλικίες των προαγωνιστικών έως και των Εφήβων – Νεανίδων. Πρόκειται για το THE SWIM TECH όπου θα «χτίζεται» σε σωματεία που αναζητούν το διαφορετικό και το ουσιαστικό…

Πως και δεν κατέβηκες ποτέ ως υποψήφιος για το ΔΣ συλλόγου ή ακόμα και της ΚΟΕ;

Δεν το αναζήτησα από επιλογή που στηρίζεται σε προσωπικές εμπειρίες, αλλά σίγουρα στους σκεπτόμενους ανακύπτουν ερωτήματα…

Γιατί να υποστηρίζεται ο κάθε υποψήφιος από κάποια κυβέρνηση και να μη βγαίνει μέσα από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που ο κάθε ένας από εμάς έχει δείξει ποιος είναι στον επαγγελματικό του βίο; Φυσικά με αντικείμενο κοντά σε αυτό που θα κληθεί να κάνει.

Κυριάκος (Γιαννόπουλος), ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση, διατέλεσε Διευθυντής στο ΟΑΚΑ, ολοκλήρωσε την καριέρα του στο εξωτερικό σε κάτι συγκεκριμένο, που μπορεί να απέχει από την ελληνική πραγματικότητα και φιλοσοφία. Μπορεί να είναι άξιος, διαφορετικός και αποτελεσματικός σε αυτό που θα ήθελε να κάνει ως νέος πρόεδρος. Έχει παρουσιάσει μια ομάδα εργασίας με ορισμένους σημαντικούς ανθρώπους και κάποιους ίσως αδιάφορους για αυτούς που ίσως γνωρίζουν κάτι παραπάνω…

Ο αγαπητός Σπύρος (Γιαννιώτης) από την άλλη, ένας απόλυτα καταξιωμένος κολυμβητής, αργυρός ολυμπιονίκης, με εκατοντάδες αθλητικές εμπειρίες, δραστηριοποιημένος σε σωματείο, αλλά και σε ένα δικό του πρότζεκτ στο χώρο μας. Θα είναι αυτός που ονειρεύεται να χτίσει μια νέα διοίκηση, με νέα οράματα, καινοτομίες, σε ένα βαθμό ως συνέχεια της υπάρχουσας κατάστασης, έχοντας στο backstage την υποστήριξη του Διαθεσόπουλου και της ομάδα του. Δυσκολεύομαι να το αντιληφθώ αλλά όχι ότι δεν θα ήταν ενδιαφέρον…

Επίσης στην ιστορία που έχει γράψει ο Διαθεσόπουλος, μπορεί να έχει κάνει λάθη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει αποτυχημένο.

Όμως μερικές φορές ο καπετάνιος μπορεί να είναι λίρα 100, αλλά η ομάδα που τον πλαισιώνει να είναι κατώτερη των προσδοκιών του.

Εύχομαι και οι δύο να προσέξουν τις ομάδες εργασίας τους…

Πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι σε «ποσταρίσματα», στο Facebook, θέτεις θέματα όπως επαγγελματίας, επιστήμονας και εμπειρικός προπονητής.

Γράφω ως Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και όχι ως “personal trainer” transformer η ό,τι άλλο. Ό,τι αναφέρω έχει επιχείρημα.

Να έχουν τον πρώτο λόγο οι πτυχίουχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην κολύμβηση.

Να υπάρχει οριοθέτηση ρόλων στους εμπειρικούς προπονητές της ΓΓΑ και ασφαλώς αξιολόγηση κάθε χρόνο από φορέα που θα είναι απόλυτα καταρτισμένος και φυσικά από πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ.

Πως θεωρείς ότι θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε το πλούσιο έμψυχο δυναμικό του χώρου μας;

Οι ολυμπιονίκες και οι διακεκριμένοι αθλητές θα λειτουργούν ως «αμπάσαντορ», πρεσβευτές για το κάθε άθλημα του υγρού στίβου με συγκεκριμένες δράσεις. Σκοπός το κίνητρο για προσέλκυση νέων παιδιών στους κόλπους μας. Και φυσικά χορηγοί για να αποσυμφορεθεί η κρατικοδίαιτη αγελάδα που δεν είναι πλέον παχιά…

Να αναλάβουν τεχνοκράτες με άποψη, όραμα και ρόλο στα σωματεία, για να δουλέψουν οι δομές όπως πρέπει.

Το Ειδικό Σύστημα Επιτυχίας, βασίζεται επάνω στις κλασσικές ανθρώπινες αξίες που μπορούν να γεννήσουν συνέργειες υψηλής απόδοσης. Η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η εντιμότητα και η διαφάνεια σηματοδοτούν όλες τις διεργασίες που οδηγούν στο ξεκίνημα του μεγάλου ταξιδιού. Στον παγκόσμιο μαζικό λαϊκό αθλητισμό που υλοποιείται κατά 80% μέσω των αθλητικών σωματείων, συντελούνται σήμερα σημαντικές αλλαγές προς πολλές κατευθύνσεις. 

Τώρα δε λειτουργεί τίποτα λόγω πανδημίας covid-19. Που οδηγούνται τα πράγματα;

Ακόμα και αυτή την κρίσιμη στιγμή, λόγω της πανδημίας, με το μια κρύο, μια ζέστη, μια ναι, μια όχι, φαίνεται ο ερασιτεχνισμός των στελεχών των φορέων που οδηγούν τις εξελίξεις στον αθλητισμό και τον υγρό στίβο. Χωρίς σχεδιασμό, χωρίς προτάσεις, χωρίς τίποτα! Πάτε όλοι για γκολφ, σκοποβολή, τοξοβολία, μάζεμα μανιταριών και ακόμη πιο εύκολα ….play station.

Βλέπω και χαίρομαι ότι διατηρείς το χιούμορ σου. Να το πούμε κι αυτό είσαι ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να μας κάνεις να γελάμε. Η «ψυχή» της παρέας…

Όμως δεν πρέπει να παραδεχτούμε ότι τουλάχιστον στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας η ΚΟΕ επέδειξε μεγάλη σοβαρότητα και εξαιρετική αποτελεσματικότητα αφού σε κανένα αγώνα κολύμβησης δεν εμφανίστηκε ούτε ένα κρούσμα; 

Σοβαρότητα έδειξαν τα σωματεία και εν μέρει οι διοικήσεις των κολυμβητηρίων, είναι κρίμα να μη το αναφέρουμε.

Ασφαλώς και η ΚΟΕ αντιλήφθηκε έγκαιρα τη σοβαρότητα της κατάστασης προβλέποντας τις αλλαγές που συνέβησαν στους τομείς που δραστηριοποιείται. Επιβάλλεται, να διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία, ώστε να προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές αυτές και να λειτουργεί αποτελεσματικά. 

Είσαι και πατέρας. Τι θα πεις τώρα στα παιδιά που μένουν κλεισμένα στα σπίτια τους μακριά από τις πισίνες;

Ως πατέρας θα προσπαθήσω να τα κρατήσω υγιή και με ζωντανή την ελπίδα.

Ως πατέρας με αγωνίες και δυστυχώς ως άνθρωπος με ειδικότητα στην προπονητική που γνωρίζει, θα συμβούλευα όλους τους συναδέλφους ακόμα και τους εμπειρικούς στον κλάδο μας, να είναι κοντά στους μικρούς αθλητές/τριες. Υπάρχουν τρόποι! Ο προπονητής είναι και παιδαγωγός, πρέπει να το δείχνει κάθε δευτερόλεπτο. Έτσι θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και θα ξαναβρεθούμε κοντά.

Πρόβλεψη για τις επερχόμενες εκλογές…

Όποιος και εάν είναι εκ των δύο, δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του…

Ο πήχης είναι ήδη ψηλά!

Ο έξυπνος και ο δημιουργικός, θέλω να πιστεύω ότι θα αξιοποιήσει ανθρώπους με γνώση και άποψη στο αντικείμενο.

Ο παραδοσιακός που θα  κρατήσει δίπλα του άβουλα, αδιάφορα πλάσματα έχει αποτύχει πριν καν ξεκινήσει.

Ο κόσμος πλέον γνωρίζει και ενημερώνεται, η επικοινωνία έρχεται με απίστευτη ταχύτητα.

Καλή επιτυχία και στους δύο!

Ποιες παγίδες και ποιες ευκαιρίες θα έχει;

Ο Πρόεδρος που έχει επιλέξει τα στελέχη του, πρέπει να ξέρει και να ξέρουν πώς να λειτουργούν και να αναπτύσσονται μέσα σε ένα περιβάλλον το οποίο βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση. 

Βασική προϋπόθεση επιβίωσής τους είναι η παρακολούθηση και η προσαρμογή τους στις εξελίξεις και τις αλλαγές που συμβαίνουν στο αθλητικό (πάνω από όλα), οικονομικό, κοινωνικό, πολιτισμικό, τεχνολογικό, πολιτικό, οικολογικό περιβάλλον. 

Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς και ταχύτατες αλλαγές. 

Αν θέλει ένας Πρόεδρος να είναι επιτυχημένος πρέπει να δημιουργήσει επιτυχημένα στελέχη, τα οποία είναι υποχρεωμένα να παρακολουθούν συστηματικά τις εξελίξεις.  Ένας Πρόεδρος επίσης πρέπει να τις παίρνει πολύ σοβαρά υπόψη του αυτές τις εξελίξεις και κατά τη λήψη της απόφασή του για το ποιους ανθρώπους θα επιλέγει για την εφαρμογή ειδικών συστημάτων ανάπτυξης.

Εάν δεν το κάνει, έχει τελειώσει και όλοι μας θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές…

Χαρακτήρισε χωρίς παρεξήγηση με το γνωστό χιουμοριστικό σου τρόπο τον επόμενο Πρόεδρο της ΚΟΕ.

Και οι δύο κάτι από τους ήρωες του χωρίου Διαφανίου, στη σειρά Άγριες Μέλισσες…

Α, το παρακολουθείς βλέπω…

Δε σου λέω όμως ποιοι γιατί ίσως να στεναχωρηθούν. (γελάει)

Νίκο, χάρηκα πολύ για το κυριακάτικο πρωινό τηλε-καφεδάκι. Θα προτιμούσα να το είχαμε πιει στη Βουλιαγμένη με θέα τη θάλασσα. Θα γίνει κι αυτό, ελπίζω σύντομα. Μετά αν θες τρώμε και κάνα μπέργκερ στη Γλυφάδα, σαν τον παλιό καλό καιρό, αν και τα έχω περιορίσει αυτά…

Με αγαπάς;

Πολύ. Πάντα!

Καλή εβδομάδα!

ΓΜ